7 geniale gourmet mandelgaver

Mandelgaven skal traditionen tro være spiselig. Her får du inspiration til 6 spændende gourmet mandelgaver, der vil glæde og overraske.

Den intense jagt på mandlen i risalamanden er et af de store højdepunkter juleaften. Minder om bedstefar, der lige snyder mandlen i en lille hånd. Om store grin, når den heldige afslører den glatte hele smuttede mandel mellem tænderne eller gemt hemmeligt i servietten.

God jagt og glædelig jul!

 

 

1. DE 5 FAVORITTER

En god olivenolie er en fantastisk luksus, der bringer velsmag og minder om Middelhavet ind i køkkenet. Dievole er en guldvindende olivenolie fra de smukkeste toscanske olivenlunde. Den er virkelig værd at gå på jagt efter mandlen for, og den vil vække glæde længe efter juleaften. 

Pris 349,- (limited edition)

 Dievole prisvinder oliviers og co olivenolie mandelgave

2. FANTASTISK OLIVENOLIE, DER SMAGER AF FERIE

En god olivenolie er en fantastisk luksus, der bringer velsmag og minder om Middelhavet ind i køkkenet. Dievole er en guldvindende olivenolie fra de smukkeste toscanske olivenlunde. Den er virkelig værd at gå på jagt efter mandlen for, og den vil vække glæde længe efter juleaften. 

Pris 349,- (limited edition)

 

3. 4 SØDE FORKÆLELSER I SMUK GAVEÆSKE

Gaveæske med 4 x søde forkælelser fra Oliviers & Co

Vores 4 lækre søde favoritter kommer i en smuk julegaveæske. Her får den heldige mandelgavevinder klassisk siciliansk pistaciecreme, den knasende chokoladecreme Cioccolato di Modica fra Ragusa, fransk marmelade med solmodne figner og melon og siciliansk orangemarmelade med solmodne appelsiner i små fine glas. De søde spreads er perfekte som topping til ostebord, pandekager, vafler, morgenbordet eller bare på lækkert ristet brød. Haps!  

Pris 139,-

Gaveæsken med 4 forkælelser findes også i en salt version, som du finder her

 

4. LUKSUS BALSAMICO

god balsamico lagret oliviers

 

En rigtig lækker balsamico kan transformere et køkken. Få dråber af vores nye luksuriøse balsamico intenso fra Modena er fantastisk på alt fra julens salater til desserter. Man kan sagtens spise den til gode oste, fx et par dråber på et godt stykke parmesan. Dette er mandelgaven, som alle vil elske at vinde. 

Pris 299,- for 250 ml

 

5. EN HELT SÆRLIG SØD GAVE

Denne søde gave er noget ganske særligt og helt sikkert mere spændende end en marcipangris! Fantastisk hasselnødde- og chokoladecreme i en lys eller mørk udgave skabt af de bedste italienske Piemonte hasselnødder. Ideel til ristet brød, brioche, croissanter, boller, pandekager og i bagværk. En lækker forkælelse som vil glæde alle med en sød tand.

Pris 69,-

 

6. VINTERENS BEDSTE SMAGSGIVERE

Gourmet gaveæske med 2 populære olivenolier, én presset med friske citroner og én med basilikum og årets limited edition eddike med skovbær, der er skabt til vinterens råvarer. Vintertrioen er nem at bruge på alt lige fra salater, kål og fisk til frugt, yoghurt, is, kage og drinks! En skøn gourmet mandelgave.

Pris 279,-

 

7. NOGET AT GLÆDE SIG TIL - GOURMET GAVEKORTET

Gourmet gavekort oliviers og co olivenolie

Er man den heldige, der finder mandlen, vil et gavekort til selvforkælelse uden tvivl gøre godt. Gavekortet kan både bruges i butikken og på hjemmesiden til for eksempel en af verdens bedste olivenolier, en lækker balsamico, lækre sager til nytårsaften eller trøffelforkælelse, lækre chokolader, gourmet kiks, franske sæber og håndlavet keramik. 

Bestil et gourmet gavekort her