6 geniale gourmet mandelgaver

Mandelgaven skal traditionen tro være spiselig. Her får du inspiration til 6 spændende gourmet mandelgaver, der vil glæde og overraske.

Den intense jagt på mandlen i risalamanden er et af de store højdepunkter juleaften. Minder om bedstefar, der lige snyder mandlen i en lille hånd. Om store grin, når den heldige afslører den glatte hele smuttede mandel mellem tænderne eller gemt hemmeligt i servietten.

God jagt og glædelig jul!

 

1. FANTASTISK OLIVENOLIE, DER SMAGER AF FERIE

Årets jule-olivenolie 2021 fra Oliviers & Co

En god olivenolie er en fantastisk luksus, der bringer velsmag og minder om Middelhavet ind i køkkenet. Vores jule-olivenolie i den smukke limited edition juleflaske er en lækker Grand Cru olivenolie fra producenten Vincenzo d'Ettores i Apulia, Italien. Den er virkelig værd at gå på jagt efter mandlen for, og den vil vække glæde længe efter juleaften. 

Pris 269,- (limited edition)

 

2. 4 SØDE FORKÆLELSER I SMUK GAVEÆSKE

4 søde miniforkælelser fra Oliviers & Co i gaveæske

Vores 4 lækre søde favoritter kommer i en smuk julegaveæske. Her får den heldige mandelgavevinder cremet orangeblomsthonning, siciliansk appelsinmarmelade, den knasende lækre Cioccolato di Modica chokoladecreme og siciliansk pistaciecreme i små fine glas. De søde spreads er perfekte som topping til ostebord, pandekager, vafler, morgenbordet eller bare på lækkert ristet brød. Haps!  

Pris 149,-

 

3. MINI PANDORO – SKØN ITALIENSK JULEKAGE

Pandoro italiensk julekage 

Pandoro er den traditionelle stjerneformede, gyldne italienske julekage. Her er den i en yndig mini udgave fra vores dygtige producent i Ligurien i smuk indpakning. Den perfekte forkælelse til de søde øjeblikke, som vil glæde både store og små!

Pris 49,- 

 

4. EN HELT SÆRLIG SØD GAVE

Hasselnød- og lavendelhonning fra Oliviers & Co

Denne søde gave er noget ganske særligt og helt sikkert mere spændende end en marcipangris! Kombinationen af lavendelhonning og hasselnøddecreme giver de skønneste aromatiske noter. Ideel til alt fra ristet brød og pandekager til gode oste, over yoghurt og i bagværk. En lækker forkælelse som vil glæde alle. 

Pris 89,-

 

5. VINTERENS BEDSTE SMAGSGIVERE

Vintertrio gaveæske med basilikumolie, citronolie og kanelblomsteddike fra Oliviers & Co 

Smuk gourmet gaveæske med 2 slags lækker italiensk olivenolie presset med friske citroner og basilikum og vores limited edition appelsin/kanelblomst eddike – 3 fantastiske smagsgivere til vinterens råvarer. Vintertrioen er nem at bruge på alt lige fra salater, kål og fisk til frugt, yoghurt, is, kage og drinks! En skøn gourmet mandelgave.

Pris 269,-

 

6. NOGET AT GLÆDE SIG TIL - GOURMET GAVEKORTET

Gourmet gavekort oliviers og co olivenolie

Er man den heldige, der finder mandlen, vil et gavekort til selvforkælelse uden tvivl gøre godt. Gavekortet kan både bruges i butikken og på hjemmesiden til for eksempel en af verdens bedste olivenolier, en lækker balsamico, lækre sager til nytårsaften eller trøffelforkælelse, lækre chokolader, gourmet kiks, franske sæber og håndlavet keramik. 

Bestil et gourmet gavekort her.

 

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 2-3 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder