FREDAG D. 24. DECEMBER
Glædelig 24. december! I dagens julekalendergave har du fået Cioccolato di Modica, en helt særlig mørk og knasende italiensk chokoladecreme, der vil glæde alle dem, som elsker en eksklusiv chokoladeoplevelse 😋

Cioccolato di Modica er knasende som praliné, men er lavet helt uden nødder. Chokoladen tilberedes efter en gammel siciliansk opskrift og metode fra Ragusa-regionen med rødder helt tilbage til aztekerne. Kakaobønnerne knuses og ristes ved lav varme sammen med sukker til den helt rette cremede og let knasende konsistens opnås.

Cioccolato di Modica chokoladecreme fra Oliviers & Co

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Cioccolato di Modica passer til alle søde øjeblikke, fx på ristet brød, pandekager, vafler og kiks. Den intense og rene chokoladeoplevelse gør også chokoladecremen ideel at bruge til desserter og som fyld i lækkert bagværk 🍮  

Opskrift på choko-appelsin julekage fra Oliviers & Co 

Her får I vores ekstravagante opskrift på den lækreste choko-appelsin julekage, der har fyld af Cioccolato di Modica – et godt bud på en gæste-dessert i juledagene til dem, du holder særligt meget af. Husk at opskriften skal startes dagen inden – den er det hele værd!

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul 🎄❤️

TORSDAG D. 23. DECEMBER

I dagens julekalendergave har du fået sort trøffelolie – og hermed er du advaret: kombination af en eksklusiv ekstra jomfru olivenolie af bedste kvalitet fra Puglia og aroma af den luksuriøse sorte trøffel (Tuber Melanosporum) er vanedannende! 🇮🇹

Italiensk olivenolie med hvid og sort trøffel fra Oliviers & Co

Vores trøffelolier har en intens, ægte og delikat smag, der helt sikkert vil imponere alle trøffelelskere. I vores kuraterede udvalg af de bedste trøffelprodukter har vi både én med sorte og med hvide trøfler.

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Vi bruger selv trøffelolie til alt fra blødkogt æg om morgenen til pastaretter, omeletter med ristede svampe, risotto, pizza, som topping på cremet burrata og dryppet i gode supper. Det smager intet mindre end vidunderligt!

O&Co opskrift på cremet blomkålssuppe med skalotteløg, balsamico og trøffel 

Her får du vores opskrift på cremet blomkålssuppe med skalotteløg, balsamico og trøffelolie – en absolut klassiker i vores vinterkøkken, der egner sig perfekt til et lille luksuriøst trøffel-tvist.

Glædelig 23. december!

 

ONSDAG D. 22. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået vores fjøjlsbløde Premium Balsamico, der naturligvis er produceret i Modena, Emilia-Romagna i Italien efter ældgamle traditioner og opskrifter 🇮🇹

Premium Balsamico laves på Trebbiano-druer, hvor mosten langsomt er kogt ind ved svag varme. Derefter har den lagret på fade af flere forskellige ædle træsorter. Mellem hvert fad er balsamicoen blevet reduceret for at opnå den perfekte sirup-agtige konsistens og den intense smag med en ideel balance mellem det syrlige og det søde 🍇 

Premium balsamico fra Oliviers & Co

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  God balsamico er en klassisk og uundværlig ingrediens for alle med hang til Middelhavets køkken. Brug den på grillede asparges, dampede sprøde grøntsager, grillet kød, lagret Parmigiano Reggiano eller andre gode oste, vaniljeis og modne søde jordbær.

Eller prøv den i vores lækre opskrift på kammuslinger på pastinakpure – en skøn luksusret, der er fin som gæste-middag.

Opskrift på kammuslinger på pastinakpuré med trøffel og balsamico fra Oliviers & Co

Glædelig 22. december!

TIRSDAG D. 21. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået bergamotteolie. Som vores andre smagsolivenolier er bergamotteolien en italiensk olivenolie fra det sydlige Puglia af oliven af den højeste kvalitet, der presses med friske og perfekt modnede frugter. Metoden er ældgammel, ingredienserne er 100% naturlige – ingen tilsatte aromaer eller æteriske olier – og smagen er fantastisk.

Italiensk olivenolie med bergamotte fra Oliviers & Co

Bergamotter er en dejlig lille citrusfrugt, som de fleste kun kender fra Earl Grey-the og Althea-bolcher. Men har man først fået øjnene op for den lille citrusfrugt, bliver man nemt helt vild den eksotiske og spændende smag 🍋🍊 

 👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Bergamotteolien er skøn til tabbouleh, over avokado, salater med bælgfrugter, dampede eller grillede grøntsager, pasta, og fisk. Og så er den fabelagtig til fromage, desserter, is, til marmelade og over bananer, æble og andre frugter – kort sagt den bedste genvej til de vildeste desserter!

Prøv den fx i vores opskrift på cremet vaniljeis – alle vores citrus-olivenolier er super lækre på is, men bergamotteolien er noget helt særligt og spændende.

 Opskrift på cremet vaniljeis med citrus-olivenolie, æbler og fersken fra Oliviers & Co

Glædelig 21. december!

MANDAG D. 20. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået pink grapeeddike, vores italienske, specialudviklede, elegante eddike med den smukkeste farve og en helt fantastisk smag, som overrasker mange, første gang de smager den.
Grapefrugterne bliver høstet og presset, når de er perfekt modnede, og udelukkende blandet med druemost og eddike af højeste kvalitet. Ingen tilsatte smagsstoffer eller sukker!

 

Pink grapeeddike fra Oliviers & Co

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Pink grapefrugteddiken er perfekt til salatdressinger og vinaigretter i kombination med grønne græsagtige olivenolier eller smagsolier med grøn citron, eller mandarin. Vi elsker især at bruge eddiken til kålsalater, fx med appelsin og mandler.

Udover salater er eddiken lækker i wok, som marinade eller glace til kylling, fisk eller skaldyr, på sprøde dampede grøntsager, avocado, i desserter – og drinks!

Prøv fx eddiken i vores opskrift på Poké bowl med laks, avokado, quinoa og grape

Opskrift på Poke bowl fra Oliviers & Co

Eller i den festlige drink pink grape switchel

Pink grape switchel drinkopskrift fra Oliviers & Co 

Glædelig 20. december!

SØNDAG D. 19. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået pistaciechokoladetrøffel fra italienske Antica Torroneria Piemontese og konditorfamilien Sebaste.

Som hos andre mester-trøffelkonditorer var den klassiske trøffel med chokolade og vanilje kun begyndelsen for konditor Sebaste. Den skønne lille trøffel-godbid ligger op til alverdens dejlige kombinationer, fx denne med pistacienødder – en absolut favorit.
Hvid chokoladetrøffel med pistacie fra Oliviers & Co
De lækre chokoladetrøfler er overdådige, men faktisk er chokoladetrøflens oprindelse temmelig ydmyg og et resultat af "det forhåndenværende søms princip". Har du ikke allerede læst historien om de italienske chokoladetrøfler, kan du læse den her

Vi håber, du nyder et dejligt sødt pistacie-øjeblik 🌰 🥜
Glædelig 19. december!

LØRDAG D. 18. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået mørk chokoladetrøffel fra italienske Antica Torroneria Piemontese, der perfekte godbid til dem, der elsker en intens chokoladeoplevelse.
Mørk chokoladetrøffel hos Oliviers & Co
Måske har du undret over, hvad sammenhængen mellem trøfler og chokolade egentlig er? Der er da ingen trøfler i chokoladetrøfler eller hvad?

Navnet kommer fra chokoladetrøflens traditionelle udseende – rund og overtrukket med kakao – der minder om den dyrebare og underjordiske trøffel-svamp. Men faktisk bliver de italienske chokoladetrøfler – i modsætning til den tradtionelle runde form – nænsomt formgivet i en slags konditortylle, der bedst bevarer nøddernes let porøse konsistens. Har du ikke allerede læst historien om de italienske chokoladetrøfler, kan du læse den her

Vi håber, du nyder et intenst chokoladetrøffel-øjeblik 🌰
Glædelig 18. december!

FREDAG D. 17. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået Amaretti naturel, den klassiske italienske bittersøde mandelsmåkage med den næsten marcipan-agtige midte.

Virginia Amaretti mandelkager fra Oliviers & Co
Legenden om den ikoniske Amaretti småkage er fortællingen om, hvordan et ungt og forelsket par – tilbage i 1719! – fik mest muligt ud af, hvad der var på hylderne i deres fadebur: abrikoskerner, sukker og æg. 
Mandler

De skønne Virginia Amaretti kager bages stadig efter den traditionelle opskrift i det legendariske Virginia bageri i Sasselo i Ligurien – den nøjagtige opskrift har bager-familien holdt hemmelig siden 1860!

Læs den søde historie om Amaretti her

De er perfekte som små søde øjeblikke hele dagen og allerbedst med en god kop kaffe på siden.

Vi håber, du nyder et lille sødt og italiensk øjeblik 🍬 ☕️ 🇮🇹

Glædelig 17. december!

TORSDAG D. 16. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået timianolie, en lækker italiensk olivenolie fra Puglia, hvor oliven af den højeste kvalitet bliver presset sammen med frisk timian – og et must, hvis du elsker at lave Middelhavsinspirerede retter i dit køkken.

Som alle vores olivenolier med smag produceres timianolien af 100% naturlige ingredienser – kun oliven og timian og ingen tilsatte aromaer eller æteriske olier.

 

Olivenolie med timian fra Oliviers & Co

Smagsolier er en fantastisk måde at have smagen af friske urter og frugter til rådighed i køkkenet året rundt.

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Timianolien er perfekt til ovnbagte kartofler og rodfrugter, grøntsager, grillet kød, fisk og skaldyr,og i supper, over pizza og til pasta.

Vi elsker at blande timianolien op i gedeost 🐐 🌿

Glædelig 16. december!

ONSDAG D. 15. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået kryddersalt til kød, håndplukket og sammensat af Michelin-stjernekokken Jean-Marie Meulien med italiensk havsalt, spansk rød peber, sennepsfrø og andre udvalgte krydderier, der gør dette urtesalt perfekt til både rødt og hvid kød.

Kryddersalt til kød fra Oliviers & Co

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Drys kryddersaltet over rødt kød, gris eller fugl inden grill, stegning eller dampning, brug det til at smagsgive saucer og vinaigrettes eller bare til at drysse på brød med olivenolie. Fantastisk nemt at bruge 🥓 🥩 🌭 

Brug fx kryddersaltet i vores opskrift på fyldt perlehøne á la France – en fransk klassiker, perfekt til en festlig middag!
Opskrift på fyldt perlehøne a la France fra Oliviers & Co
Glædelig 15. december!

TIRSDAG D. 14. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået mandarinolie, vores italienske ekstra jomfru olivenolie fra Puglia i Italien, der er presset sammen med friske mandariner.

Olivenolie med citrus fra Oliviers & Co

Alle vores olivenolier med smag produceres af 100% naturlige ingredienser. Italienske oliven af højeste kvalitet presses med friske frugter, urter, løg eller chili. Ingen tilsatte aromaer eller æteriske olier.

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Mandarinolien er god til salater, grillede grøntsager og marinade til gris eller fisk. Helt sublim på banan, æble og andre frugter og kan også bruges til mange desserter - især med chokolade eller vaniljeis.

Vi bruger den ofte til morgenmad på græsk yoghurt sammen med granola, frisk frugt og lidt honning.

Glædelig 14. december!

MANDAG D. 13. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået granatæbleeddike, en sødmefuld og frugtagtig eddike med saften af de lækreste solmodne granatæbler fra Modena, Emilia-Romagna i Italien 🇮🇹

Granatæbleeddike fra Oliviers & Co

Har du endnu ikke prøvet en af vores eddiker med frugt, bliver du måske overrasket over velsmagen. Granatæbleeddike kan både bruges i det grønne, salte og det søde køkken – og kan sågar bruges som sirup i danskvand og i drinks.

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Brug granatæbleeddiken i quinoasalat med feta og grantæbler, som glaze til hvidt kød, skaldyr eller hvid fisk. Og til gedeost eller som et sidste touch til is og desserter. Eller prøv at marinere en smuk rosa laks – få opskriften rosa gravad laks med sauce grenade her

Opskrift på rosa gravad laks fra Oliviers & Co

Glædelig 13. december! 

SØNDAG D. 12. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået hvid chokoladetrøffel med hasselnødder fra den legendariske italienske familievirksomhed Antica Torroneria Piemontese, som drives af 4. og 5. generation af familien Sebaste.
Hvid chokoladetrøffel fra Oliviers & Co
Det var faktisk familien Sebaste, der først fandt på at lave nougat med de suveræne Piemonte-hasselnødder i stedet for mandler, og dermed opstod den særlige italienske variant af chokolade-trøflen – der netop er kendetegnet ved verdens bedste hasselnød fra Piemonte 🌰

Nougat med Piemonte hasselnødder fra Antica Torrronese Piemontese
 
Vi håber du nyder din Tartufo bianco dolce og en dejlig adventssøndag 🌲
Glædelig 12. december!

LØRDAG D. 11. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået figen-melonmarmelade. Vores dejlige, franske marmelade er lavet af udvalgte solmodne friske figner og melon med et højt frugtindhold 💜🍈 🇫🇷
Fransk figen-melonmarmelade fra Oliviers & Co

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Brug den til morgenbordet, ostebordet, pandekager, vafler eller i din cheesecake. Du kan også bruge den som chutney til fugl eller gris.

Opskrift på vaniljesmåkager med figenmelon fra Oliviers & Co

Og så er den, ligesom alle vores søde marmelader og spreads, genial at bruge i bagværk. Det høje frugtindhold giver nemlig ikke blot en fantastisk smag, men også en god fast konsistens, der gør dem ideelle som fyld.

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳 Her får du vores skønne opskrift på de fineste vaniljesmåkager med figen-melonmarmelade-fyld. Småkagedejen får selvfølgelig også et 'skud' lækker olivenolie, der giver dejen ekstra smidighed og småkagerne fine smagsnoter og sprødhed. Brug den også som god grundopskrift til andre småkager 🍪 

Glædelig 11. december! 

FREDAG D. 10. DECEMBER

I dagens julekalendergave har du fået vores basilikumolie, en absolut bestseller og en klassiker på mange køkkenhylder.
Alle vores olivenolier med smag produceres i Puglia af 100% naturlige ingredienser. Italienske oliven af højeste kvalitet presses med friske frugter, urter, løg eller chili. Ingen tilsatte aromaer eller æteriske olier!

Olivenolie med basilikum fra Oliviers & Co

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Den fantastiske basilikumolivenolie kan bruges året rundt til alt fra salater til desserter. Brug den fx på bruschetta med modne tomater og frisk mozzarella, pastaretter med grøntsager, fisk eller kylling, pizza og solmodne jordbær med balsamico.

En af vores favoritter er den klassiske Caprese salat med mozzarella – så simpelt og så velsmagende! Her får du vores nemme opskrift

 Opskrift på nem caprese salat fra Oliviers & Co

Glædelig 10. december!

TORSDAG D. 9. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået pistaciepesto, en fantastisk traditionel pesto fra Sicilien, der nemt giver velsmag til de bedste pastaretter, grøntsager og fisk.

Mini pesto a la pistacie fra Oliviers & Co
De sicilianske pistacienødder af højeste kvalitet bliver knust efter en særlig metode, der giver denne pesto en lækker tekstur. Pistaciepestoen er mindre salt end andre pestoer og helt fantastisk cremet.

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Lækker som spread på brød eller crostini og som dip til grøntsagsstænger. Perfekt til tapas, antipasti, i pasta, risotto, quiche eller pizza. Også skøn til fisk og kød. Prøv den fx i vores opskrift på laks en papilotte

Opskrift på laks en papilotte med pistaciepesto fra Oliviers & Co

Glædelig 9. december!

ONSDAG D. 8. DECEMBER
Glædelig 8. december! I dagens julekalendergave har du fået A Capela Dos Olivais ekstra jomfru olivenolie, som er én af vores allermest populære Grand Cru olivenolier. Olivenolien bliver skabt i Portugal 🇵🇹  af producenterne Rosaria og Cyril Pinho, der er mor og søn, og de har produceret denne eksklusive olivenolie til Oliviers & Co i 20 år.

A Capela Dos Olivais Grand Cru ekstra jomfru olivenolie fra Oliviers & Co

A Capela Dos Olivais-olivenolien er frisk, balanceret og krydret med noter af grønne æbler og med en let peberagtig finish.👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Brug den som eksklusiv finish, fx til dine blandede salater, kalv med figner, grillet havbras eller på friskost. Eller dyp det gode brød i en lille skål olivenolien og lidt havsalt.

Olivenolie og brød, Oliviers & Co

Alle vores ekstra jomfru olivenolier er estate olivenolier med 100% sporbarhed. Producenterne skal leve op til vores strenge kvalitetskrav, og olivenolierne er presset senest 24 timer efter høst. Det er kun de bedste ekstra jomfru olivenolier, der kommer med i vores årlige udvalg. Grand Cru olivenolierne får vi i begrænset antal, da vi kun køber den bedste del af høsten fra verdens bedste producenter på tværs af Middelhavsregionen.

Har du spørgsmål om olivenolie? Oliviers & Co har 25 års erfaring med at udvælge nogle af verdens bedste olivenolier. Du er altid velkommen til at spørge os om olivenolie – vi elsker at dele vores passion.

Læs også vores Ekstra jomfru olivenolie guide – sådan vælger du den bedste olivenolie her

TIRSDAG D. 7. DECEMBER
Glædelig 7. december! I dagens julekalendergave har du fået hvid balsamico, som er en elegant hvidvinseddike skabt af druemost og hvidvinseddike af den højeste kvalitet fra markerne omkring Modena i Emilia-Romagna, Italien 🇮🇹. Det er en sødere og mere frugtig eddike end normale hvidvinseddiker, så den rammer den perfekte balance mellem det søde og det syrlige.

Selvfølgelig skabt af 100% naturlige ingredienser – ingen farve, konserveringsmidler eller kunstig aroma.

Hvid balsamico fra Oliviers & Co

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Brug den hvide balsamico til kammuslinger, salater af alle slags, grillet kylling og til at smagsgave saucer og pastaretter. Og selvfølgelig til østers!

Østers og skaldyr med citron og hvid balsamico fra Oliviers & Co

Få mere viden om eddike og inspiration til, hvordan du kan bruge den i madlavningen i vores guide: Hvad er eddike? Kend den uundværlige smagsgiver

MANDAG D. 6. DECEMBER
I dagens julekalendergave har du fået vores franske kryddersalt, der er skræddersyet til pastaretter, grøntsager og salater, og det er fantastisk nemt at bruge  🍝  🍆  🥬 
Vores kryddersalte har et meget højt indhold af urter, og denne kombination af italiensk havsalt, merian, tomatspåner, purløg og løg er sammensat af Michelin-stjernekokken Jean-Marie Meulien. 
 
Kryddersalt og olivenolie fra Oliviers & Co til at dyppe brødet i

👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Drys den over pasta, pizza, grøntsager eller skønne salater, brug den til at smagsgive saucer og vinaigrettes eller bare til at drysse på brød med olivenolie. Eller prøv den på en klassisk caprese-sandwich med tomater, mozzarella og basilikum.

Glædelig 6. december!

SØNDAG D. 5. DECEMBER
Glædelig 5. december! I dagens julekalendergave har du enten fået vores skønne Volubilis ekstra jomfru olivenolie eller vores smagfulde Orangeblomsthonning.
Volubilis er en virkelig dejlig floral ekstra jomfru olivenolie, som du kan bruge over grøntsager, fisk eller i en lækker vinaigrette over din salater. Orangeblomsthonningen kan du ligeledes bruge i en dejlig vinaigrette eller på ristet brød eller til ostebordet. Vi håber du vil nyde dem – uanset hvilken en du har fået 😊
Her får du vores lækre vinaigrette-opskrift, hvor du både skal bruge god olivenolie og honning. Hemmeligheden bag at få en salat til at smage vidunderligt er nemlig en god vinaigrette eller dressing. Til de helt enkle salater elsker vi en klassisk vinaigrette, der er nem at lave, men smager af meget. Simplicity rules 🥬👩🏻‍🍳❤️👨🏻‍🍳  Brug altid en ekstra jomfru olivenolie, som du også kan lide at smage på for sig selv.

Du skal bruge:
4 spsk god ekstra jomfru olivenolie
2 spsk vineddike
2 tsk Dijon sennep
1 spsk honning
Flagesalt og evt friskkværnet peber

Kom honning, sennep, eddike og olivenolie i en skål og rør let rundt. Smag til med flagesalt og evt. friskkværnet peber.

Hæld din hjemmelavede vinaigrette på din grønne salat, og voila 🍽
Vi ses i morgen 🙂

LØRDAG D. 4. DECEMBER
Glædelig 4. december, som her står i tapenadens tegn. Der er ikke noget bedre end at starte dagen i ro og mag med lækker morgenmad. Vi elsker vores små ritualer om morgenen med god kaffe, skøn morgenmad og måske dagens avis. Se vores opskrift på en dejlig æg en cocotte med grøn tapenade på instagram eller på oliviersogco.dk 🇫🇷🥚  Den grønne tapenade er selvfølgelig også fantastisk til tapasbordet eller i sandwich med laks.
Vi ses i morgen 🙂
FREDAG D. 3. DECEMBER

Lidt, men godt 😊  I dag skal du prøve en ægte klassiker fra Italiens små hyggelige kaffehjørner. Den bittersøde Amaretti mandelkage, der minder lige om makroner – sprøde og luftige udenpå og med dejligt bid i midten.

Vi nyder dem med en dejlig kop espresso eller cappuccino. Eller bare en kop kaffe eller the 😌 

Rigtig glædelig 3. december.

 

TORSDAG D. 2. DECEMBER

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS 🍋❤️🍽  Vores populære citronolier er lavet med kærlighed i Syditalien, presset af de bedste oliven og friske citroner (her er ingen tilsat aroma). Den økologiske grønne citronolie, der gemmer sig i gourmetjulekalenderen d. 2. december, passer til alt med kål, skønne salater, på pastaretter, til fisk og skaldyr og til frisk gedeost – og vi bruger den faktisk også selv i smoothies og på græsk yoghurt med frisk frugt og granola om morgenen👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳 Her får du vores opskrift på crostini med frisk gedeost, grøn citronolie og pærer – du finder den her www.oliviersogco.dk

Økologisk grøn citronolie fra Oliviers & Co

 

 

ONSDAG D. 1. DECEMBER

OVERRASKELSE 1 ❤️🍫🇮🇹  I gourmet julekalenderen gemmer sig i dag en lækker chokoladetrøffel fra Piemonte – nærmere bestemt fra Antica Torroneria Piemontese. Her har familien Sebaste lavet chokolader og nougat siden 1885, og vi elsker deres chokoladetrøfler, der er blevet en del af juletraditionen i Oliviers & Co ✨ Denne version er med lækker chokolade og karameliserede hasselnødder, selvfølgelig Regina Nocciola, der er de bedste hasselnødder fra Piemonte. Nydes bedst med en kop varmt og fødderne oppe ✨ Glædelig første december ❤️

Chokoladetrøffel med karamelliserede Piemonte hasselnødder

Få historien om, hvordan kombinationen af de overlegne Piemonte-hasselnødder, opfindelsen af chokoladetrøflen og den dedikerede italienske konditor-familie skabte den helt særlige italienske chokoladetrøffel i vores blogindlæg her

Endelig er det blevet december. Hvor har vi glædet os!