Torben Bang x Oliviers & Co: Limited edition flødeboller

Du kender måske chefkonditor og forfatter Torben Bang fra bagebøgerne ’Cakenhagen’ og ’Slotskager’ eller fra hans fabelagtige kageborde i Tivoli. Torben er stifter af Bang Patisserie, og han arbejder ud fra filosofien ‘at det skal være kalorierne værd’. Lige nu står Torben i spidsen for ZOOs Café Botanika. Og så er han en rigtig god madven af olivenolie-huset på Gammel Kongevej.

NÅR MADSNUDER MØDES

Torben er stor fan af flødeboller, og det er vi bestemt også. Især når Torben laver dem! Og når madsnuder mødes, kommer der altid gode idéer på bordet. Derfor fandt vi sammen på at lave limited edition flødeboller med vores skønne eddiker pisket ind i flødebolle-skummet. Eddikerne er udviklet for Oliviers & Co af den vanvittigt dygtige Maître Vinaigrier, Frédéric Chaix, som er råvarenørd ud over alle grænser. Først var det bare en lidt skør idé, men da vi smagte den første flødebolle, var vi ikke i tvivl. Dem måtte vi dele med jer! efterår flødebolle med eddike torben bang cakenhagen tivoli konditor hjemmelavede

ÅRSTIDENS FLØDEBOLLE

Vores limited edition flødebollekoncept er, at vi laver en årstidsflødebolle. Frisklavet og kun med de absolut bedste råvarer. For det skal være kalorierne værd ;) Bunden af flødebollerne er lavet af hjemmelavet kransekage, og det er de bedste bunde, som vi nogensinde har smagt (ingen jantelov her). 
Den første flødebolle var sommerflødebollen, som blev lavet med vores ananaseddike med timutpeber. En aromatisk frisk flødebolle, som faldt så godt i jeres smag, at de hurtigt blev udsolgt.
 

FLØDEBOLLE MED HINDBÆREDDIKE & PISTACIENØDDER

Den nyeste flødebolle er vores efterårsflødebolle med vores skønne hindbæreddike i skummet og hindbærstøv og pistaciedrys på toppen. Den er helt perfekt til hyggelige aftener på sofaen med en god kop varmt, levende lys og tæpper. De er også geniale, hvis I skal have en skøn dessert eller mangler noget særligt til en fest eller reception.
hindbæreddike oliviers og co de bedste eddiker hindbær
Du kan få fingre i flødebollerne på Gammel Kongevej 85, og de findes med hvid chokolade, 34% mælkechokolade eller 70% mørk chokolade. 

Du kan også bestille flødebollerne på hej@oliviersogco.dk, hvis du vil være sikker på, at der er flere tilbage :)
 
SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og gode tilbud 1-2 gange om måneden

Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO

O&CO nyheder