Crispy parmesan snacks med comté og chutney | O&CO opskrift

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker ost! Disse super lækre og delikate snacks er en uovertruffen kombination af sprød parmesanost, fine skiver comté og en fantastisk rødløgschutney. Smukke at servere, meget nemmere at lave end man skulle tro og perfekt til et godt glas vin!

Vi elsker at servere dem til antipasti og til Dronningens nytårtale. 

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERS.

God rødløgschutney, fx vores rødløgschutney med Barbera d'Alba
God olivenolie, fx vores olivenolie med Karl Johan svampe
80 g parmesan, groft revet
50 g comté-ost, skåret i fine skiver
Friskkværnet peber, fx vores pebermix

Sprøde parmesan snacks med comté og rødløgschutney

SÅDAN GØR DU

Forvarm ovnen til 175°C varmluft.

Fordel parmesanosten i små toppe, ca. 1 god spiseskes størrelse på en bageplade med bagepapir. Spred osten lidt ud, så den kan smelte til ca. 6 cm diameter per snack. Bag parmesansnacksene i 5-10 min til de bliver let gyldne (ovne er forskellige, så hold godt øje).

Tag dem ud af ovnen, pil dem forsigtigt af bagepapiret og læg dem straks på en kagerulle, så de får en buet form. Sæt dem til side og lad dem afkøle.

Anret hver parmesansnack med en tsk rødløgschutney og comtéskiver, top med et par dråber Karl Johan svampe-olie og lidt peber.

Serveres i godt selskab.

Bon appetit!


SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og gode tilbud 1-2 gange om måneden
Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO