6 LÆKRE FORKÆLELSESGAVER & PÅSKEÆG

De bedste gaver kan spises ;)

Til påske samles venner og familie normalt omkring den gode mad og det gode selskab. I år er alt jo en del anderledes, men mange vil sikkert spise sammen digitalt, og så kan man jo også sende lækre delikatesser og påskeæg til hinanden i smuk indpakning.

Vi giver her vores bud på 6 perfekte gourmet "påskeæg", der kan bruges som friskt velsmagende alternativ til en flaske vin eller blomster. 

Rigtig god påske fra Gammel Kongevej, og pas godt på hinanden :) 

1. GOURMET EDDIKE MED PINK GRAPE

 pink grape gourmet eddike oliviers og co

Der bliver brugt kilovis af solmodne pink grape fra Portugal til vores fantastiske vineddike med pink grape.

Pink grape eddiken er fabelagtig til det grønne køkken, til fisk, lyst kød og til desserter.  Faktisk kan du også bruge den som sirup i danskvand eller drinks. Og så er den flot og festlig!

Pris 149,- (limited edition)


2. LÆKRE PÅSKEÆG FORKLÆDT SOM CHOKOLADEOLIVEN

Påske-chokolade-mandler-oliviersogco.dk

Vores legendariske chokoladeoliven har snydt mange gennem årernes løb. De smager fabelagtigt, men de har altså intet at gøre med de rigtige oliven. Her får du store lækre ristede mandler dobbeltovertrukket med lys og mørk kvalitetschokolade - et hit som påskeæg til både børn og voksne.

Pris 59,- for 150g / 109,- 300g  

 

3. SOLSKIN & CITRON TIL SALATERNE

Måske har du allerede smagt vores populære citronolie? Den er presset af oliven og friske citroner i solbeskinnede Puglia i Syditalien, og den smager af sol og sommer.

Citronolien er fantastisk til skønne salater, friskfanget fisk og skaldyr samt til alt, der dufter lidt af det italienske køkken. Du får helt sikkert gode point for denne gave! 

Pris fra 69,- (størrelsen på billedet koster 129,-)

 

4. GOURMET PISTACIECREME FRA SICILIEN

pistaciecreme sicilien oliviers og co luksusnutella

Denne her luksus pistaciecreme med sicilianske pistacienødder er en syndig lækker og vanedannende luksuschokoladecreme. Smagen af hvid chokolade og pistacienødder er delikat, og du kan bruge den her sag på ristet franskbrød, vafler, pandekager og til desserter.

Det bedste påskeæg på glas :) 

Pris 99,-

 

5. CAVA AZIMUT BOBLER & CHOKOLADEOLIVEN MED RISTEDE MANDLER OG TO SLAGS CHOKOLADE

 Påskeæg-Cava-azimut-bobler-og-chokomandler-oliviersogco.dk

Påskeægget til voksne! Med vores skønne Cava Azimut fra Catalonien og de uimodståelige, vanedannende olivenformede mundfulde fra Provence er du klar til at nyde påsken.

Pris fra 199,- (den på billedet koster 249,-)

 

6. GOURMET FAVORITTER I GAVEÆSKE

værtindegave olivenolie citronolie bergamotteolie æbleeddike

Den perfekte forårs-gourmetæske. Her forkæler du med bergamotteolie og citronolie fra Puglia samt en fantastisk æbleeddike. En trio gaveæske der passer til alle, som elsker skønne salater, grønt, fisk og skaldyr. 

Alle tre kan bruges til at smagsgive i den daglige madlavning, og de er kendte favoritter fra vores gourmet-univers. De tilfører og afbalancerer smag, aromatiske noter og syrlighed til perfektion🏅👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳

Pris 249,-

 

Se mange flere gode gaveideer her

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder