Salat med lynstegt andebryst | O&CO opskrift

Røget andebryst bringer smagsløgene og tankerne til Frankrig. Her får du vores opskrift på en elegant sprød, grøn salat med røget andebryst. Salaten er utrolig nem og hurtig at lave, men imponerer altid og smager som en drøm.

Til denne salat har vi valgt en klassisk vinaigrette, da den giver den perfekte fylde, frugtagtighed og syrlighed. Valnødder, pærer og pærechutney med Moscato sætter prikken over i'et. 

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERS.

Olivenolie, fx vores juleolivenolie
Vineddike, fx Sauternes eddike
Pære/Moscato-chutney
Røget andebryst, skåret i mundrette skiver (kan fx købes her)
2 modne, faste pærer i skiver
Saften fra 1 citron
400g blandede sprøde salatblade, gerne let bitre fx krølsalat, radicchio, julesalat
En håndfuld hakkede valnøddekerner, evt. ristede på en pande
Evt 30g Pecorino, revet groft
Flagesalt
Friskkværnet peber

Nøddesalat med pærer og sprødt andebryst

SÅDAN GØR DU

Mariner pæreskiverne med citronsaft, så de holder sig friske.

Lynsteg andebrystet på en meget varm pande uden fedtstof i 1-2 min.

Vend salatbladene med olivenolie og vineddike og fordel salaten på 4 tallerkner.

Anret andebryst, pærer og de hakkede valnødder ovenpå.

Tilføj et par teskefulde pærechutney på hver tallerken og top med flagesalt, friskkværnet peber og evt revet Pecorino. Serveres straks.

Bon appétit!

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og gode tilbud 1-2 gange om måneden
Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO