Risotto med svampe, trøfler og parmesancreme | O&CO opskrift

Risotto er super nem, velsmagende comfort food – god at varme sig på! Prøv en luksuriøse version tilberedt med de originale italienske risottoris, svampe og vores skønne parmesan- og trøffelcreme.

Skal det være særligt ekstravagant, kan du toppe med et par skiver sommertrøfler!

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERSONER

300g O&CO Risottoris Carnaroli
6 tsk O&CO Italiensk Parmiggiano Reggiano og trøffelcreme
4 spsk floral O&CO Grand Cru olivenolie
1-2 fed hvidløg, finthakkede
2 skalotteløg, finthakkede
300 g svampe efter eget valg, rensede og snittede
50 g smør
2,5 dl hvidvin
ca. 1 liter varm kylling- eller grøntsagsfond
Friskrevet parmesan efter smag
Salt og friskkværnet sort peber

Top evt. O&CO Sommertrøfler i olivenolie, hvis der skal forkæles ekstra meget!

SÅDAN GØR DU

Sauter svampene i lidt olivenolie og sæt til side.

Sauter hvidløg og skalotteløg i en tykbundet gryde i smør og olivenolie på mediumvarme til løgene er klare.

Tilsæt risottoris og rør godt. Tilsæt hvidvin lidt af gangen og rør, til vinen er absorberet.

Tilsæt den varme fond lidt efter lidt, rør kontinuerligt og lad fonden absorberes helt, før du tilsætter mere.

Når al fond er absorberet, tilsættes svampene. Tilsæt parmasan og trøffelcremen og rør godt. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Anret i dybe tallerkner, top med lidt olivenolie, den revne parmesan og evt. et par skiver sommertrøfler.

Bon appetit 👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳

Er du vild med trøffel? Prøv også O&CO opskriften på Kammuslinger på pastinakpuré med trøffel og balsamico

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder