Grillet havtaske med sprød, grøn salat | O&CO opskrift

Her får du OLIVIERS & COs lækre opskrift på en skøn og elegant forret eller let hovedret med grillet hvid fisk, krydret peberfrugt / chorizo og grøn salat. Vi elsker fisk året rundt og denne ret både smager dejligt og ser smuk ud på middagsbordet til jul eller nytår.

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER

800 gram hvid fisk, fx pigvar, hvid sej eller havtaske, i stykker af ca 4x4 cm

250 gram rød peberfrugt (til pescetarer) eller chorizo pølse, skåret i 16 skiver
1 skalotteløg, skåret i tynde strimler
2-4 spsk. O&CO classique olivenolie og grøn citronolivenolie
1 spsk smør, smeltet
O&CO Salt & urtekrydderi til fisk
O&CO Piment d'Espelette Peber
4 grene frisk rosmarin, pillet og skyllet
Salt og peber
100 gram baby spinat, skyllet/slynget
100 gram rucola, skyllet/slynget

SÅDAN GØR DU

Lav en marinade af smeltet smør, Classique olivenolie og Salt & urtekrydderi til fisk. 

Hæld marinaden over fisken, og sæt på køl (gerne mindst 1 time).

Sæt ovnen på 120 grader varmluft.

Varm en grillpande op med Classique olivenolie.

Drys skalotteløg og peberfrugt eller chorizo pølse med Piment d'Espelette Peber, grill på grillpande i 3 min på høj varme og sæt i ovn, så det holder sig varmt.

Steg den marinerede fisk på medium varme i 3-4 min til fisken er saftig og mør.

Mix rucola og baby spinat, og anret på tallerken med den grillede fisk, løg og peberfrugt/chorizo. Top med grøn citronolivenolie og salt og peber. Servér straks, fx med et godt glas Chablis.

 

Prøv også O&CO opskriften på Linguine pasta med blåmuslinger, syltet citron og fennikel

Skriv en kommentar

For at undgå spam reviewes alle kommentarer inden de offentliggøres.