Chokoladefondant med blødende hjerte og mandarinolie | O&CO opskrift

Somme tider er chokoladekage lige dét, der skal til. Vores yndlingsversion er en nem udgave af chokoladefondant med blødende hjerte i perfekt kombination med mandarinolie. Den er helt vidunderlig i sig selv, men også meget skøn i følgeskab med en skefuld vaniljeis eller bare en kande friskbrygget kaffe.

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERSONER

150g økologisk mørk hasselnødde/chokoladecreme
50g mel
pasteuriserede æggeblommer
5 tsk mandarinolie

Chokoladekage med mandarinolie O&CO opskrift

SÅDAN GØR DU

Forvarm ovnen til 170 °C varmluft.

Smelt hasselnødde/chokoladecremen let, enten i mikroovn eller i vandbad til den lige nøjagtig er blød og lun.

Rør hasselnødde/chokoladecreme, mel og æggeblommer godt i en skål.

Smør 4 små kageforme, ca. 7 cm brede og 5 cm dybe med mandarinolie og fordel kagedejen. Bag kagerne i ca 10 min til de er sprøde udenpå, men stadig helt bløde indeni.

Lad formene køle lidt af og vend forsigtigt de stadig varme kager ud på 4 tallerkner. Top med mandarinolie, og en skefuld hasselnødde/chokoladecreme.

Serveres straks.

Bon appétit!


SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og gode tilbud 1-2 gange om måneden

Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO

O&CO nyheder