Bruschetta med squash, mozzarella og estragon pesto | O&CO opskrift

Det er så meget nemmere at tanke op på de daglige grøntsager, når du har skønne sunde olier i god kvalitet til at smagsgive med!

Glæd smagsløgene – og øjnene – med en smuk, supergrøn appetizer, der hylder det grønne! Hemmeligheden er L'Extraverte, en super frisk og græsagtig ekstra jomfru olivenolie.

Olivenolien har i øvrigt et særligt højt indhold af polyfenoler og er derfor blandt de sundeste olivenolier. Vil du vide mere om olivenolie og sundhed? Så dyk ned i vores FAQ om olivenolie her

TID: 20 minutter

bruschetta med squash mozzarella og pesto

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERSONER

8 skiver surdejsbrød
2-3 squash, skyllet og tørret
4 mellemstore mozzarella af bøffelmælk, skåret i kvarte
150g babyspinat, skyllet og tørret
Salt og peber efter smag

TIL ESTRAGON PESTO
5 kviste estragon (eller andre krydderurter som persille eller basilikum)
4 spsk friskrevet Pecorino
4 spsk pinjekerner
O&CO L'Extraverte ekstra jomfru olivenolie 
Salt og peber efter smag 

SÅDAN GØR DU

Pluk estragonbladene af stilkene og hak dem fint i blenderen sammen med Pecorino, pinjekerner og olivenolie. Olivenolien tilsættes gradvist, indtil pestoen er cremet, men flydende. Smag til med salt og peber efter smag.

Skær eller riv squash i lange tynde strimler på et rivejern eller et mandolinjern.

Læg squash-strimlerne i en skål og hæld pestoen over. Bland forsigtigt til pestoen er godt fordelt på alle squash-strimlerne.

Rist brødskiverne.

Fordel squash-strimlerne på brødskiverne sammen med mozzarellaen.

Anret brødene på et fad sammen med spinatbladene og top med lidt olivenolie og salt og peber.

Servér og nyd!

Har du fået lyst til mere grønt? Se O&CO opskrifterne på 3 skønne sunde salater her 

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder