Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico | O&CO opskrift
Vores bruschetta med revet pecorino, figenchutney og figenbalsamico er den perfekte forret eller snack, der bringer varme til bordet og smil på læberne hver gang vi serverer den. Voilà :)
OPSKRIFT TIL 4 PERSONER
4 spsk chutney, fx vores figenchutney med Barolo eller rødløgschutney med Barbera D'Alba
4 skiver surdejsbrød, gerne daggammelt
150 g Pecorino eller anden lækker hård fåre- eller gedeost, revet
1 spsk god balsamico, fx vores lagrede figenbalsamico fra Modena
Lidt god olivenolie, fx vores citronolie
Flagesalt og peber
SÅDAN GØR DU
Grill skiverne af surdejsbrød på en rist i ovnen ved 170 grader varmluft til de er gyldensprøde.
Tag brødskiverne ud af ovnen og lad dem køle ganske kort tid på risten, mens ovnen kører videre.
Smør 1 spsk chutney på hver brødskive og fordel godt med revet Pecorino ost over. Sæt skiverne tilbage i ovnen i et par minutter til osten er smeltet uden at løbe.
Tag skiverne ud af ovnen og top med lidt god olivenolie, figenbalsamico og flagesalt/peber. Serveres straks, gerne med et glas køligt på siden. Bon appetit 👩🏻🍳 👨🏻🍳