Italiensk aubergine 'pizza' | O&CO opskrift



De her smukke aubergine 'pizzaer' smager skønt, hvad enten du ønsker et brødfrit alternativ til den klassiske pizza eller blot elsker den geniale kombinationen af bagt aubergine og gode oste. En mini fortolkning af Aubergine Parmigiana, som er super nem at lave. 

Aubergine 'pizzaerne' kan du bruge som tilbehør til en middag al fresco med et godt glas vin. Du kan også servere dem til frokost som de er eller sammen med en sprød salat. 

Her får du vores opskrift 😋

TID: ca 30 min.

DET SKAL DU BRUGE TIL 6 PERS.

En god olivenolie, gerne græsagtig, fx vores italienske Agresti
1 glas Pesto Genovese, fx vores Pesto Genovese med frisk basilikum
150 g sorte oliven, udstenede og finthakkede, fx vores Taggiasca oliven
2 auberginer, skåret i 12 skiver i alt á 1/2 cm tykkelse
300 g bøffelmozzarella, skåret i 12 gode skiver
En håndfuld modne cherrytomater, skåret i halve
100 g friskrevet parmesanost
Oregano
Friskkværnet peber
Flagesalt

 

Recipe-aubergine-pizza-oliviersogco.dk

 

SÅDAN GØR DU

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

Vend aubergineskiverne i olivenolie, salt, peber og oregano, og bag dem i 12-15 min på en bageplade med bagepapir.

Tag aubergineskiverne ud, og øg ovnstemperaturen til 200 grader varmluft.

Fordel pesto og hakkede oliven på hver aubergineskive, drys med parmesan og oregano, og læg en skive mozzarella og en halv cherrytomat på toppen. Afslut med lidt flagesalt, friskkværnet peber og olivenolie.

Bag aubergine pizzaerne færdige i ovnen i ca 10 min til de er gyldne og lækre.

Nyd dem direkte fra ovnen, evt. med en sprød salat. Bon appétit.

 

Prøv også vores opskrift på grillet toast med sardiner og krydret tomat

 

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og gode tilbud 1-2 gange om måneden
Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO

 

O&CO nyheder