6 geniale mandelgaver

Et af de store højdepunkter juleaften er selvfølgelig den intense jagt på mandlen i risalamanden. Minder om bedstefar, der lige snyder mandlen i en lille hånd. Om overfyldte maver og grin, når den heldige afslører den glatte hele smuttede mandel mellem tænderne eller gemt hemmeligt i servietten.

Måske gemmer I kun en enkelt mandel i jeres risalamande, eller måske gemmer I flere mandler i den meget lidt franske dessert med det franske navn. 

Vi giver her vores bud på 6 anderledes gourmet mandelgaver, der uden tvivl vil højne konkurrencen om at finde mandlen ;) God jagt og glædelig jul!

 

1. LÆKRE CHOKOLADEOLIVEN

Chokoladeoliven fra OLIVIERS & CO mandler med dobbeltovertrukket chokolade

Vores legendariske chokoladeoliven har snydt mange gennem årernes løb. De smager fabelagtigt, men de har altså intet at gøre med de rigtige oliven. Her får du store lækre ristede mandler overtrukket med to slags chokolade - et hit til både børn og voksne.

Pris 59,- for 150g / 109,- 300g  

 

2. CITRUSOLIER

mandarinolie citronolie grøn citronolie oliviers og co italiensk olivenolie

De her tre favoritter passer perfekt til januarkuren og de sprøde kålsalater ;) Og det må jo også gerne være lidt sjovt at køre grøntsager og sund mad ned efter julens fester! 

Vælg mandarinolien til den lidt modige mandelgave. Citronolien og den grønne citronolier er stensikre hit, og vores absolutte bedstsælgere af vores olivenolier med smag. Man bliver et gladere menneske af at have god olivenolie i køkkenet. Så simpelt er det!

Pris fra 69,- (størrelserne på billeder koster 129,-)

 

3. PISTACIECREME FRA SICILIEN

pistaciecreme sicilien oliviers og co luksusnutella

Denne her luksus pistaciecreme med sicilianske pistacienødder er en syndig lækker og vanedannende luksuschokoladecreme. Smagen af hvid chokolade og pistacienødder er delikat, og du kan bruge den her sag på ristet franskbrød, vafler, pandekager og til desserter. Den er for vild :) 

Pris 99,-

 

4. PREMIUM TRØFFELOLIE

 

Trøffelolie er verdens nemmeste trick til at være en god kok. Et par dråber af vores legendariske trøffelolier løfter pasta, pizza, gnocchi og risotto til helt nye gourmethøjder. Og så er den fantastisk i smilende æg og på popcorn med lidt havsalt! Vi har både en hvid og en sort. Perfekt til voksen mandelgaven!

Pris fra 75,-

 

5. GOURMET HINDBÆREDDIKE

 hindbæreddike oliviers og co

Der bliver brugt kilovis af friske hindbær i store kar til den her fantastiske vineddike. Den smager så godt, at man kan bruge den i drinks. Men den er også fabelagtig til det grønne køkken, til vildt og til desserter. Og så er den flot og festlig! 

Pris 149,- (limited edition)

6. LUKSUS MANDELGAVEN

trøffelolie citronolie basilikumolie lagret balsamico hvid balsamico oliviers og co julegave

Vores absolutte favoritter i fine glasflasker og eksklusiv gaveæske med silkebånd.

Du får vores citronolie, basilikumolie, og den hvide trøffelolie. Der er også en lækker blød balsamico fra Modena og en delikat hvidvinseddike. Det her er luksus gourmet mandelgaven, når kun det bedste er godt nok 🏅👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳 

 Pris 399,-

 

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder