Shop local – 5 måder at støtte lokalt

Heldigvis kommer der solskin efter storm. Og efter COVID-tid kommer der en forårs-tid, hvor gaderne atter myldrer af liv!

Vi holder stadig åbent på Gammel Kongevej, men mange af vores vejvenner må holde lukket. Det stikker i hjertet, og det er virkelig en udfordrende tid for de små butikker.

Hvis du gerne vil have andet end supermarkedskæder, nemlig.com og pakkeshops i byrummet post-corona, så kan du passe godt på dine yndlingsbutikker og restauranter ved hjælp af denne vel-afsprittede håndfuld 5 fine måder at støtte op om dit byrum og yndlingsbutikker på. 

Tusind tak til alle jer, der tænker over at handle lokalt og småt. Så mange har allerede støttet op. Det betyder mere, end I aner! 


1. FØLG, LIKE & DEL 

Sharing is caring siger man, og hvor er det bare rigtigt. Og hvis du gerne vil hjælpe favoritbutikkerne, så like derud af på Instagram og Facebook. Del billeder af dine yndlingsprodukter og tag butikken. Du kan også opfordre dine venner til at synes godt om Facebook-siden og forklare hvorfor - det er en total win-win og koster gratis. Og vi elsker altså at høre fra jer!  

2. WEBSHOP HOS DE SMÅ 

Mange små butikker har en webshop, og de sender stadig ud. Bred dine online-køb ud hos flere butikker, hvis du orker det. Overvej, om det er nu, du skal have en lille smule ekstra til lageret, til lidt hjemme-forkælelse, gavehylden eller hvis du skal sende en gave til en du holder af. 


3. KØB ET GAVEKORT

Enten til dig selv, eller til en du holder af. Vi har selv bl.a. købt gavekort til vores frisør, til vores yndlingsrestauranter og til favoritcaféen. Gavekort giver de små butikker et økonomisk pusterum nu, og du får noget skønt at glæde dig til og point på karmakontoen.

4. SHOP LOKALT I DE ÅBNE BUTIKKER

Vi er mange små delikatessebutikker, der stadig holder åbent. Vinhandlere, ostebutikker, slagteren, den gode bager og restauranterne, der nu kun kan sælge take away. De små butikker tager (også) alle forholdsregler for hygiejne, og der er ofte meget bedre afstand end i supermarkederne. Mange har levering til nærområder eller de kan stikke en forudpakket pose ud ad døren til afhentning. 

I OLIVIERS & CO holder vi åben man-fredag 10-18.00 og lørdag 10-16.00. Du kan bestille varer til afhentning i butik på webshoppen eller til levering med posten. 

ostekniv saladini oliviers og co

 Styling: Christine Rudolph. Foto: Mikkel Heriba

5. ANBEFAL DIN YNDLINGSBUTIK

Giv en anbefaling af butikken på Google, Trustpilot eller Facebook. Endnu en gratis måde at give kærlighed til bybilledet. Og det betyder rigtig meget. Når andre kan læse sig til, hvorfor du holder af yndlingsbutikkerne, bliver de nysgerrige. Måske får de endda lyst til at prøve dine favoritprodukter.  

En stor tak skal lyde til alle jer, der støtter :) Det er så rørende, og I giver os mod til at gå på arbejde hver eneste dag. Pas godt på hinanden og sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med noget. 

Kærlig hilsen

Nina & Mikkel

 

_____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

Ja tak til at skrive mig op til O&CO nyhedsbrev
_____________________________________________________

O&CO nyheder