12 gode idéer til julens gaver | O&CO guide

December sniger sig så småt ind på os med hyggelige lys i gaderne, gave shopping og ikke mindst en fantastisk tid med familie, venner og skøn mad. Og det har aldrig været vigtigere at hygge sig derhjemme end netop nu.  

I OLIVIERS & CO mener vi, at de bedste gaver kan spises. Og vi har hvert år mange, der shopper gourmet gaver til de heldige. Nogle forkæler med en gourmet julekalender og andre søndagsforkæler med lidt større gourmet adventsgaver.

Her får du vores 12 gourmet favoritter til julen, der uden tvivl vil tænde julelys i modtagerens øjne ;) Og måske får du selv lov til at smage! 

 

1. O&CO GAVER TIL PAKKEKALENDER

O&CO gaver til pakkekalender 

Bring glæde og forkælelse i de travle decemberdage med små fine gourmet gaver, der passer perfekt til en pakkekalender til de madglade. Vores mest populære Grand Cru olivenolier, smagsolier, eddiker, balsamico, tapenader og søde spreads fås i mini-størrelser.

Vi har samlet vores små størrelser, så du nemt kan håndplukke til en særlig person, der skal forkæles.

Pris fra 19,-

 

2. BESTSELLER TRIO - CITRON, HINDBÆR, BASILIKUM

Gaveæske med citronolie, basilikumolie og hindbæreddike

Gourmet gaven med velsmagende italienske olivenolier presset med rigtige citroner og friske basilikumblade og vores fantastiske hindbæreddike. En trio med de kendte favoritter fra vores gourmet-univers. Perfekt til vinterens salater!

Pris 269,-

 

3. ÅRETS LIMITED EDITION JULEOLIVENOLIE

Årets juleolivenolie i smuk limited edition flaske 

Årets juleolivenolie er en suveræn Grand Cru olivenolie fra Puglia i det sydlige Italien. Olivenolien er af allerhøjeste kvalitet og har skønne noter af nyslået græs, grønne æbler, pærer og mandler.

De gyldne dråber er pakket ind i en smuk, limited edition juleflaske fra Oliviers & Co, der skaber den helt rigtige julestemning og madglæde på samme tid.

 Pris 269,-

 

4. PREMIUM TRØFFELOLIE 

Hvid trøffelolie

Trøffelolie er verdens nemmeste trick til at være en god kok. Et par dråber af vores legendariske trøffelolier løfter din pasta, pizza, gnocchi og risotto til helt nye gourmethøjder. Og så er den fantastisk i smilende æg og på popcorn med lidt havsalt! Vi har både en hvid og en sort. En dejlig luksusgave.

Pris fra 75,-

 

5. EKSKLUSIV JULECHUTNEY TRIO

Eksklusiv julechutney trio

Tre lækre julechutneys/confit fra Oliviers & Co i smuk julegaveæske – perfekt til julens skønne middage i godt selskab, ostebord, et overdådigt tapasbord eller julefrokosten. Specielt gode til fåre- og gedeost og foie gras! 3 dejlige smagsoplevelser i fin æske.

 Pris 169,-

 

6. ØKO GAVESÆT MED APPELSINOLIE, GRØN CITRON OG BALSAMICO

ØKO trio med appelsinolie, grøn citronolie og balsamico 

ØKO gourmet gaven med velsmagende italienske olivenolier presset med rigtige appelsiner og grønne citroner og fløjlsblød balsamico helt uden aromaer og tilsætningsstoffer. Skønne smagsgivere, der er så nemme at bruge. Et sikkert gavehit. 

 Pris 249,-

 

7. O&COs 5 FAVORITTER

O&COs 5 favoritter i smuk rund gaveæske

Luksusgave med vores absolutte favoritter i små, fine glasflasker: citronolie, basilikumolie og vores eksklusive olivenolie med hvid trøffel fra Alba/Piemonte, lækker lagret balsamico fra Modena og vores populære vineddike med pink grape. En helt særlig og smuk gaveæske!

Pris 389,-

 

8. AFFIORATO – ÅRETS FØRSTE OLIVENOLIE

 

Affiorato 2020 ekstra jomfru olivenolie

Årets første nye høst fra Sicilien behøver ikke nærmere introduktion. En nyklassiker med fantastisk karakter – duft af tomatblad og nyslået græs.

Pris 349,- (Obs! Sælges først fra start december)

 

9. ÅRETS SAUTERNES JULEEDDIKE

 Gourmet Sauternes vineddike

En helt særlig eksklusiv vineddike specialudviklet af Oliviers & CO til julebordet. Elegant vineddike presset på de bedste druer med en fantastisk delikat smag, perfekt til alle julebordets skønne retter! Dejlig gave til den ægte gourmand.

Pris 169,-

 

10. ØKO DUO GRAND CRU OLIVENOLIE OG BALSAMICO

 

Øko duo grand cru olivenolie og balsamico

Skønt øko sæt med lækker Grand Cru ekstra jomfru olivenolie af højeste kvalitet fra en af vores dygtigste økologiske olivengårde i Andalusien og klassisk balsamico. Perfekt gaveæske til værtsparret eller feinschmeckeren.

Pris 249,-

 

11. 4 SMÅ SALTE & 4 SMÅ SØDE

4 søde forkælelser i gaveæske fra Oliviers & Co 

4 små lækre favoritter fra Oliviers & Co i smuk julegaveæske – perfekt til julens skønne middage i godt selskab eller til et overdådigt morgenmadsbord. Vælg mellem 4 salte spreads: trøffelpesto, løgconfit og to slags tapenader – eller 4 søde: pistaciecreme, figen/melonmarmelade, lemoncurd og hindbærhonning. Perfekt til luksus morgenbordet, tapas eller til det delikate ostebord.

Pris 149,-

 

12. LUKSUSTRIO MED JULEOLIE, TRØFFELOLIE OG SAUTERNES EDDIKE

Luksustrio med juleolie, trøffelolie og sauternes vineddike

3 magiske luksus smagsgivere. Gaveæske med årets Grand Cru juleolivenolie fra Sabino Leone presset på 100% Ogliarola oliven fra Puglia. Trøffelolien er skøn italiensk olivenolie fra Puglia med sort trøffel. Og årets eksklusive julevineddike kommer fra legendariske Sauternes. Mere luksuriøst bliver det ikke.

Pris 299,-

 

Dette var blot et lille udpluk af vores skønne gaver. Se flere gaveideer her.

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

____________________________________________________