12 gode idéer til julens gaver

December sniger sig så småt ind på os med hyggelige lys i gaderne, gave shopping og ikke mindst en fantastisk tid med familie, venner og skøn mad.

I OLIVIERS & CO mener vi, at de bedste gaver kan spises. Og vi har hvert år mange, der kommer forbi og shopper gourmet gaver til de heldige. Nogle forkæler med 24 særligt udvalgte gourmet pakker, nogle får deres egen gourmet julekalender og andre søndagsforkæler med lidt større gourmet adventsgaver.

Her får du vores 12 gourmet favoritter til julen, der uden tvivl vil tænde julelys i modtagerens øjne ;) Og måske får du selv lov til at smage! 

 

1. O&CO JULEKALENDER

O&CO Julekalender med 24 låger

24 låger med velsmag! Fyldt med trøffelchokolader fra Piemonte/Italien, små delikate olivenolier, lagret balsamico, skøn mangoeddike og vores udsøgte trøffelolie. Den perfekte december julekalender til én du holder ekstra meget af!

Pris 375,- (Få tilbage på lager)

 

2. CITRONOLIE

Oliviers & Co Olivenolie med citron

Fordi alle elsker citronolie, når den er lavet på rigtige citroner. En favorit, der passer perfekt til de sprøde kålsalater, det italienske køkken, dryppet i supper og på gedeost. Man bliver et gladere menneske af at have citronolie i køkkenet. Så simpelt er det.

Pris 129,-

 

3. ØKOLOGISK CHOKOLADECREME

Oliviers & Co Økologisk mørk chokoladecreme

Denne her luksus chokoladecreme med hasselnødder er helt ny, og den smager ALT for godt! Vi har den både i lys og i mørk chokoladecreme, og man kan altså sagtens have en af hver kørende på samme tid. Vi har prøvet ;) 

Pris 99,-

 

4. PREMIUM TRØFFELOLIE

 

Trøffelolie er verdens nemmeste trick til at være en god kok. Et par dråber af vores legendariske trøffelolier løfter din pasta, pizza, gnocchi og risotto til helt nye gourmethøjder. Og så er den fantastisk i smilende æg og på popcorn med lidt havsalt! Vi har både en hvid og en sort. 

Pris fra 75,-

 

5. HINDBÆR, GRØNNE CITRONER & BASILIKUM

Vores nye limited edition hindbæreddike og italiensk olivenolie med grønne citroner og basilikum. Alt der behøves til julesalaterne - og helt ærligt, så er det jo mega lækkert at få noget sprødt, friskt og grønt mellem æbleskiver og juleknas ;)

 Pris 299,-

 

6. GRAND CRU GULD OLIVENOLIE FRA TOSCANA

Oliviers & Co Frantoio Pruneti Grand Cru Olivenolie

En af verdens bedste olivenolier fra Pruneti brødrene i Toscana. De to brødre er vokset op med olivenolien i årerne i Chianti, og de har ført familie-firmaet videre med teknologisk fornyelse og gamle oliventræer. Græsagtigt og skøn Grand Cru olivenolie med noter af tomatblad og mandel. Ren luksus! 

 Pris 179,-

 

7. ØKOLOGISK OLIVENOLIE MED NØDDER

Oliviers & Co Økologisk oliven-, hasselnødde- og valnøddeolie

Gourmet olie med økologiske hasselnødder, valnødder og økologisk olivenolie. Nødderne er af bedste kvalitet og ristes inden presning for en delikat og fyldig smag. Brug den på alt fra salater til desserter, fx nybagt chokoladebrownie.

 Pris 99,-

 

8. O&COs 5 små favoritter

O&COs 5 favoritter – trøffelolie, citronolie, basilikumolie, honning-ingefæreddike og balsamico fra Modena

Vores absolutte favoritter: Citronolie, Basilikumolie, Honning/Ingefær Eddike, hvid Trøffelolie og lækker blød Balsamico fra Modena i fine 50ml glasflasker. Når kun det bedste er godt nok 🏅👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳 

Pris 399,-

 

9. CHOKOLADEOLIVEN

Oliviers & Co Chokoladeoliven med mandler og to slags chokolade

Uimodståelige, vanedannende olivenformede mundfulde fra Provence. Lavet med let ristede mandler og belagt med to lag chokolade: en mørk chokolade fra Ecuador og en lys chokolade i ægte naturligt kakaosmør. En ideel, lille gave til alle, der elsker noget sødt ... eller en vidunderlig fornøjelse til dig selv!

Pris 59,-

 

10. AFFIORATO

Oliviers & Co Affiorato olivenolie, ny høst

Årets første nye høst fra Sicilien behøver ikke nærmere introduktion. En nyklassiker med fantastisk karakter - duft af tomatblad og nyslået græs.

Pris 349,- (Obs! Sælges først fra start december)

 

11. GRANATÆBLEEDDIKE

Oliviers & Co Italiensk granatæbleeddike

Udsøgt vineddike baseret på de lækreste solmodne granatæbler med perfekt syrlig sødme. En frugtagtig eddike med den skønneste smag. Kan både bruges i det grønne, salte og søde køkken - og i drinks! 

Pris 149,-

 

12. SMÅ SALTE & SØDE

 

Små lækre tapenader med grønne og sorte oliven, figen/melonmarmelade med vanilje og pistaciecreme i mini størrelser. Perfekt til luksus morgenbordet, tapas eller til det delikate ostebord.

Pris 159,-

 

Se flere gaveideer her

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder